Knäpp?

Denna sömnbrist Martina råkat ut för de senaste dagarna måste gjort henne knäpp. Förr hade hon aldrig fått för sig att  självmant, efter att ha cyklat ca 1,2 mil cykla ytterliggare en bit för att sen springa 2,5 kilometer.
Detta gjorde hon idag, eller med tanke på den urdåliga kondis hon har blev det mer att spring/gå spåret för hennes del. Men men, det var riktigt skönt ändå måste jag erkänna.  

När hon anlände till vidingsjö motionscentrum, upptäckte hon dessutom att ekholmsskolan hade ekholmssklassikern idag, så spåret var fullt av små barn och en del lärare. Bland annat var hennes mentor från högstadiet där inne i skogen som kontrollerande lärare. Trots tröttheten och hållen som hade satt sig i magen när hon såg sin förra mentor sprang hon allt vad hon hade förbi där. Prata med gamla lärare är inget man vill i onödan. speciellt inte om läraren i sig aldrig varit särskilt omtyckt av eleven i fråga.

Blev ett ganska kort inlägg idag men jag orkar inte skriva mer. Dessutom är ni som läser denna blogg alldeles för dåliga på att kommentera måste jag säga!! Kom igen släng en kommentar någon gång!!

Kommentarer
Postat av: Louise

slänger! :P

2009-05-28 @ 17:40:33
URL: http://misslhin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu